Bambini litera

Vážení nadšení malí spisovatelé,

literární soutěž Bambini litera od svého počátku v roce 2016 dodnes ocenila literární práce více než 1700 autorů z celé České republiky! 

Čtyři knížky pohádek od dětí pro děti

Ve čtyřech knížkách, které pod hlavičkou Bambini litera vznikly, dnes najdete 80 nejlepších pohádkových příběhů, a v nich myšlenku, napětí, vtip a značnou dávku dětské duše. Ta v knížkách od dospělých autorů už chybí. Soutěž a knížky Bambini litera jsou na našem trhu jedinečné i tím, že doposud vydělaly 420 000 Kč, a finančně tak podpořily řadu zdravotně handikapovaných dětí a také některé ekologické projekty v ČR.

Mnoho malých autorů se k našemu potěšení každoročně vrací, nicméně nová knížka bude potřebovat čerstvý vítr a také novou krev, která nám právě dorůstá v mateřských školách a učí se psát v prvních třídách.

I proto se v letošním roce ve Skanska Reality zaměříme v oblasti vzdělávání na téma o něco náročnější, ale o to důležitější – podpoře environmentálního vzdělávání a zapojení dětí a rodin do péče o naši planetu. Jako firma, která staví nové domovy, vnímáme na tomto poli velkou zodpovědnost. Budeme rádi, pokud nadále budete sledovat naše aktivity na webu, sociálních sítích nebo v terénu, kam vyrazíme s interaktivní environmentální výstavou Panelstories či se Skanska Zelenou laboratoří. Bambini litera tak v letošním roce může odpočívat a čerpat inspiraci na další léta.

Děkujeme za Vaši přízeň.

Tým Bambini litera a Skanska Reality

Máte dotazy?