Nastěhujte se do zařízeného ještě letos!

Těšení

Stěhování

Zařizování

Nenarodili jste se jako designér, ale chcete bydlet v designovém bytě?

Máme ho pro vás.

Spolu s designérkou Markétou Daňkovou jsme vybavili to nejdůležitější v jedinečném třípokojovém bytě s výhledem na Vltavu, kde můžete začít bydlet už letos v září.  Pojďte dál.
 

Modřanský cukrovar, interiér bytu, designérka Markéta Daňková

New Nordic v Modřanech

Vytvořit příjemné a funkční prostředí není jen tak. Designérka Markéta Daňková vycházela z teorie barev a také z trendů současného skandinávského designu. Proto jsou všechny materiály přírodní, barvy tlumenější. Proto dominuje kamenná šedá, nejvíce neutrální barva, s velký počtem pigmentů. Barva, která člověka uklidňuje, neunavuje oči. Vzniká ambientní interiér. "New Nordic" po česku.

Modřanský cukrovar, interiér bytu, designérka Markéta Daňková

Zařízeno funkčně

V bytě by mělo být vše na dosah, vše plně odpovídat potřebám obyvatele. Obytný prostor, spojující kuchyni, jídelnu a relaxační zónu, na ně v designu Markéty Daňkové zvládá reagovat, protože je variabilní. Je možné rozkládat jídelní stůl, oddělit pohovku, barový stolek přenést třeba na balkón. 

Důraz na funkčnost ale najdeme i třeba u kuchyňské linky, jež je díky designu à la rebetong až třikrát odolnější proti poškrábání. Funkčním detailem je také pohovka šitá na míru z materiálu s teflonovým zátěrem, a tedy dobře čistitelná.

Modřanský cukrovar, interiér bytu, designérka Markéta Daňková

Zařízeno z lokálních zdrojů

Důležité je vidět za roh.

Interiér Markéty Daňkové se potkává s filozofií SKANSKA a inovativním zapojení lokálních materiálů. Stolová deska s komodou pod televizi jsou vyrobeny z kompozitu rozdrcené borovice a za použití přírodních barviv i pojiv. Židle jsou z dílny šumavské rodinné firmy, které na poctivé řemeslo stačí velmi málo materiálu. Vidět o něco dál nakonec můžete i díky autorské akvarelové tapetě samotné designérky – evokuje výhled do abstraktní krajiny, ale co uvidíte, je jenom na vás.

Modřanský cukrovar, 1. etapa

Modřanský cukrovar

Designérkou připravený byt se nachází ve třetím patře komorního bytového domu v nové čtvrti Modřanský cukrovar v Praze 12.

Technologicky vyspělý bytový projekt v sobě skrývá mnohá prvenství z oblasti inovací, bohaté veřejné prostory včetně uměleckých děl, míst pro setkávání a nechybí ani kvalitní občanská vybavenost. Zároveň jde o vůbec první pražský rezidenční projekt využívající modrozelenou infrastrukturu. 

Znáte z TV

Byt úplně původně posloužil jako kulisa pro natáčení lifestylového magazínu České televize Bydlet jako…, konkrétně pro díl Bydlet jako v budoucnosti

Markéta Daňková

Interiér městského bytu by měl poskytnout odpočinkovou atmosféru, oko se více uklidní pohledem na tlumené odstíny barev bez zbytečných kontrastů.

Oslovuje mě přístup SKANSKA a to, jak se u ní udržitelnost a inovace zrcadlí v pojetí bytu.

Markéta Daňková Designérka, ilustrátorka a lektorka. Už 12 let navrhuje bytové a nebytové interiéry, vyučuje nábytkový design na Fakultě zpracování dřeva a biomateriálů na ČZU a navrhování na Škole interiérového designu IDK a vedle navrhování a realizací bytových a nebytových interiérů se věnuje tvorbě autorských tapet.
Pavel Tomek, projektový manažer, Skanska Residential

K bytu
sklep
i garážové stání

Neplaťte navíc, když nemusíte. Využijte místo toho naši speciální nabídku. Ke všem nízkoenergetickým bytům v první etapě projektu Modřanský cukrovar přidáváme bonus v podobě vlastního sklípku a  garážového stání. Vybrat si můžete poslední volné 2+kk, vhodné například pro investici, nebo prostorné 4+kk pro rodiny s dětmi. Prohlédněte si bonusovou nabídku. Platí pouze do konce srpna!

Kontaktujte nás

Naši zkušení realitní makléři vám pomohou s výběrem vhodného bytu
podle vašich preferencí.