Čtvrť Emila Kolbena – vítězný developerský projekt roku 2022 v ČR

V těsné blízkosti metra Kolbenova v pražských Vysočanech připravuje Skanska nové bydlení v moderní čtvrti Emila Kolbena zaměřené na dlouhodobě udržitelný život jejích obyvatel a podporu komunitního života. V únoru letošního roku se tato nově vznikající čtvrť stala absolutním vítězem soutěže Realitní projekt roku 2022.

Cenu odborné poroty, složené z realitních profesionálů a zástupců realitních kanceláří, získala díky kvalitě projektu a jeho zasazení do stávající výstavby, dále s ohledem na využití virtuální reality, služby pro cyklodopravu nebo nabídku loftových bytů. 

Porota vzala v úvahu i nízkoenergetický standard bytů. Projekt, ve kterém jsou aktuálně k prodeji a okamžitému nastěhování už jen tři dokončené byty, a kde připravujeme další bytový dům Alfred, se tak pro rok 2022 stal nejlepším developerským projekt roku 2022 v České republice.

Vyhlášení 12. ročníku celostátní developerské soutěže Realitní projekt roku 2022 proběhlo ve čtvrtek 26. ledna 2023. Do ročníku 2022 bylo nominováno celkem 66 rezidenčních developerských projektů z celé České republiky, a pro Skanska  dopadl velmi úspěšně. Kromě absolutního vítězství čtvrti Emila Kolbena jsme si odnesli také ocenění pro čtvrtou etapu Port Karolína, která dominovala na straně architektů a široké veřejnosti.

Port Karolína

Čtvrť Emila Kolbena - fotogalerie

Kontaktujte nás